Turisme

TURISME RURAL

Amb els Pirineus i la Serra del Cadí com a marc incomprable, hi ha una infinitat de petits pobles i masies on gaudir de la natura com enlloc més.

A més, l’aeroport us pot servir com a punt d’entrada per a visitar tres parcs naturals d’una gran bellesa: el Parc Natural del Cadí-Moixeró, el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici.

Turisme
Turisme
Turisme

TURISME CULTURAL

L’Alt Urgell disposa d’un extens i valuós patrimoni cultural que té en el romànic la seva expressió més significativa. Les esglésies de la comarca amb elements romànics superen el centenar, amb exemples tant representatius com la catedral de Sant Maria a La Seu; Sant Serni de Tavèrnoles a Anserall i Sant Climent de Coll de Nargó, tots tres declarats béns culturals d’interès nacional. A més té una gran varietat de museus, com l’antiga farinera de Montferrer, el Museu Diocesà d’Urgell o el Museu del Pagès de Calbinyà.

Turisme

TURISME GASTRONÒMIC

Descobreix els sabors de la cuina dels Pirineus amb l’extensa oferta de restaurants tradicionals que es poden trobar per tot l’Alt Urgell.

També et pots delectar amb les fruites i verdures del mercat setmanal de La Seu d’Urgell, tot un espectacle d’olors i colors.

Turisme
Turisme
Turisme

TURISME D’ESPORT I AVENTURA

A pocs minuts de les pistes d’esquí d’Andorra, l’Aeroport Andorra-La Seu d’Urgell és el destí perfecte pels amants dels esports de muntanya.

A més dels esports de neu, també podràs practicar rafting al Parc Olímpic del Segre, o fer un dels llargs recorreguts amb bicicleta de muntanya o a peu que trobaràs per tot l’Alt Urgell.

Encara en vols més? Tens escalada, golf, hidrospeed, viatges en globus, rutes en 4×4, patinatge sobre gel, ponting, i un llarg etcètera!

Per a més informació sobre La Seu d’Urgell i l’Alt Urgell:

Turisme
Turisme
Turisme